Textiles

Marlene´s Interior on energinen, ajanmukainen yritys, jolla on alalta 30 vuoden kokemus. Pitkä toiminta-aikamme on antanut meille ainutlaatuisen ammattitaidon, jota päivitämme viimeisten muotivirtausten mukaan. Mottonamme on että asiakas on aina tyytyväinen!

Yritykset ja julkiset tilat

Yritykset ja julkiset tilat

Teille on tärkeää löytää yhteistyökumppani, joka täyttää toiveenne laadukkaasta ompelutyöstä aina luotettavaan toimitukseen saakka. Voimme tarjota Teille asiantuntevan avun löytääksenne sopivat verhot ja muut tekstiilit tiloihinne ja vielä kilpailukykyiseen hintaan.

Palvelumme on täydellistä, tulemme paikan päälle, suunnittelemme, mitoitamme, toimitamme sekä ripustamme verhot huolella. Ammattitaitomme on Teidän turvananne, takaamme hyvin suoritetun työn sovitun toimitusajan puitteissa.

Toimitamme koko maahan!

Upeat ja korkeanlaatuiset kodintekstiilit

Tarjoamme Teille korkealaatuisen avun kotisi sisustamiseen, vastaamaan juuri sinun tyyliäsi. Voimme auttaa sinua kaikessa, alkaen kaakelien, verhojen tapettien jne. valinnassa. Valikoimistamme löytyy myös verhotangot ja muut tarvikkeet.

Teemme kaikkemme jotta työmme toisi Sinulle tyytyväisyyden ja siksi tarjoamme Sinulle täyden palvelun alkaen suunnittelusta, mittauksesta, toimituksesta päättyen asentamiseen. Kaikesta ompelutyöstä annamme takuun!

Upeat ja korkeanlaatuiset kodintekstiilit
Veneiden sisustaminen

Veneiden sisustaminen

Tarjoamme Teille laadukkaita palveluja, muotoon ommeltuja verhoja, päiväpeitteitä, koristetyynyjä mm. Teemme työmme huolella, Teidän tyytyväisyydeksi sekä sovittuun toimitusaikaan.

Valikoimastamme löytyy kankaita esim. Pierre Frey, Mulberry Navy, Schumacher ja Ralph Lauren.

Seurakunnat

Meiltä voitte tilata korkealaatuiset, pestävät pappi- ja konfirmaatioalbat, muotoon ommellut alttariliinat sekä muut kirkkotekstiilit. Ota yhteyttä – se kannattaa!

Seurakunnat