Textiles

Marlene´s Interior är ett energiskt, tidsenligt företag med 30 års yrkeserfarenhet. Vår långa verksamhetstid har gett oss en unik yrkesskicklighet, som kompletteras av en medvetenhet om det senaste modet. Att alltid få nöjda kunder är vårt motto!

Företag och offentliga miljöer

Företag och offentliga miljöer

Det är viktigt för Er att hitta en samarbetspartner som fyller Era önskemål på högklassigt sömnadsarbete och tillförlitlig leverans. Vi kan erbjuda Er sakkunnig hjälp med att hitta passande gardiner och övriga textilier till Era utrymmen, dessutom till ett konkurrenskraftigt pris.

Vår service är fullständig. Vi kommer ut till Er, planerar, tar mått, levererar samt hänger upp samtliga gardiner med största omsorg. Vår yrkeserfarenhet är Er trygghet, vi garanterar ett välutfört arbete inom överenskommen leveranstid.

Vi levererar över hela landet!

Underbara gardiner, kuddar och sängöverkast

Vi erbjuder högklassig hjälp med inredning av ditt hem, matchande just din stil. Vi kan hjälpa dig med allt från val av kakel, tapeter, gardiner o.s.v. Gardinstänger och alla övriga tillbehör finns självklart i sortimentet.

Vi gör vårt yttersta för att arbetet skall bli till belåtenhet och erbjuder Dig fullständig service med planering, måttagning, leverans samt upphängning. Allt sömnadsarbete är garantiarbete!

Underbara gardiner, kuddar och sängöverkast
Inredning till båtar

Inredning till båtar

Vi erbjuder Er högklassig service av formsydda gardiner, sängöverkast, prydnadskuddar m.m. Våra arbeten görs med största omsorg till full belåtenhet och inom utsatt leveranstid.

I vår kollektion för båtar finns tyger från t.ex. Pierre Frey, Mulberry Navy, Schumacher och Ralph Lauren. Vi har levererat textilier till bl.a. Nautor’s Swan-båtar.

Församlingar

Från oss kan Ni beställa högklassiga, tvättbara präst- och konfirmationsalbor, formsydda altardukar samt övriga kyrkliga textilier.

Församlingar